Hemligheten till perfekt är sous vide!

Senast uppdaterad 2021-09-28 16:16


Vad är sous vide? Sous vide (uttalad so-vidd) som betyder "under vakuum" är en fransk matlagningsteknik där ingredienser vakuumförseglas i en påse som sedan placeras i ett uppvärmt vattenbad.

Din AEG SteamPro-ugn gör det ännu enklare - du behöver inte placera den vakuumförslutna påsen i ett uppvärmt vattenbad. Med din AEG SteamPro-ugn kan du använda sous vide-tekniken för att laga mat till perfektion varje gång.

Det är enkelt!

Tänk om vi berättade för dig att bara genom att använda sous vide-funktionen på din AEG SteamPro-ugn, kan du enkelt laga mat precis som proffsen gör.

Jo, det stämmer! Genom att följa dessa enkla steg hjälper din AEG SteamPr -ugn dig enkelt att få expertresultat med sous vide.


Steg 1

Vakuumförsegla ingredienserna i en plastpåse.

Steg 2

Lägg påsen i din AEG SteamPro-ugn.

Steg 3

Välj sous vide-ikonen ”SV”.

Steg 4

Välj önskad temperatur.

Steg 5

Välj "Start".

Steg #6

Smaka av!

Matlagning med sous vide garanterar inte bara otroliga smakupplevelser utan förlust av smak och doft, tekniken gör också att maten behåller alla näringsämnen.

Låt din AEG SteamPro-ugn hjälpa dig att enkelt matlagning med prova sous vide så att du kan få konsekventa resultat varje gång du skapar en god maträtt.