Vad är sous vide? Sous vide (uttalad so-vidd) som betyder "under vakuum" är en fransk matlagningsteknik där ingredienser vakuumförseglas i en påse som sedan placeras i ett uppvärmt vattenbad.
Din AEG SteamPro-ugn gör det ännu enklare - du behöver inte placera den vakuumförslutna påsen i ett uppvärmt vattenbad. Med din AEG SteamPro-ugn kan du använda sous vide-tekniken för att laga mat till perfektion varje gång.
Det är enkelt!
Tänk om vi berättade för dig att bara genom att använda sous vide-funktionen på din AEG SteamPro-ugn, kan du enkelt laga mat precis som proffsen gör.
Jo, det stämmer! Genom att följa dessa enkla steg hjälper din AEG SteamPr -ugn dig enkelt att få expertresultat med sous vide.
Steg 1
Vakuumförsegla ingredienserna i en plastpåse.
Steg 2
Lägg påsen i din AEG SteamPro-ugn.
Steg 3
Välj sous vide-ikonen ”SV”.
Steg 4
Välj önskad temperatur.
Steg 5
Välj "Start".
Steg #6
Smaka av!
Matlagning med sous vide garanterar inte bara otroliga smakupplevelser utan förlust av smak och doft, tekniken gör också att maten behåller alla näringsämnen.
Låt din AEG SteamPro-ugn hjälpa dig att enkelt matlagning med prova sous vide så att du kan få konsekventa resultat varje gång du skapar en god maträtt.