Päron i rödvin
Päron i rödvin
Ha i kryddorna, ifall du inte har något emot dem - de ger en härlig värme och ett djup till denna rätt.
Ingredienser
400ml fylligt rödvin, 1 msk socker, 2 päron. Kryddor du kan lägga till: kanel, nejlika
Så gör du
4 portioner
1 Minska rödvinet och sockret till hälften i en kastrull. Skala och dela päronen och kärna ur dem. Sätt päronhalvorna och rödvinet i en SousVide-påse, tillsammans med kryddorna om du vill använda dem, och vakuumförpacka påsen.
2 Placera påsen på hyllnivå 3 och tillaga på 'SousVide'-inställningen på 95°C i 15 minuter.
Servera Den här efterrätten passar perfekt med vaniljsås.
-
-
-
-
Moules marinière (vinkokta musslor)
En maträtt som ser fin ut, är enkel och går snabbt att tillaga – du kan inte välja något bättre än denna franska klassiker.
-
-
Limemousse med halloncoulis
Halloncoulisen skär igenom den söta limemousse och skapar en perfekt balanserad efterrätt.
-
Päron i rödvin
Ha i kryddorna, ifall du inte har något emot dem - de ger en härlig värme och ett djup till denna rätt.